Förstasidan » Headline

Välkommen till Nafs och noveller.nu!

30 juni 2014 Inga kommentarer

Den här sidan, www.noveller.nu, är författarnätverket Nafs skyltfönster. Här lägger vi ut noveller skrivna av nätverkets medlemmar, intervjuer samt notiser om vad som händer oss i den litterära världen. Välkommen in att läsa vad vi har åstadkommit!

Nafs är ett nätverk för prosaskrivare med ambitioner. Nätverket startades 2005, och även om många medlemmar varit med hela tiden finns det kontinuerligt plats för fler som vill delta. Kärnan i Nafs är ett internt webbforum där vi lägger upp texter och hjälper varandra genom att kommentera och kritisera dem. Fokus ligger främst på noveller, men andra sorters prosa förekommer också.

Förutom textkommentarerna för vi diskussioner om språkbehandling, tipsar varandra om tävlingar och delar med oss av annat som kan vara bra att ha i skrivandets hantverk. Då och då dyker det upp en novellutmaning på forumet, och det händer att medlemmar går ihop i mindre grupper för att under en tid ge varandra extra stöd i pågående projekt. När en novell är färdig kan det också hända att den publiceras här på www.noveller.nu, förutsatt att författaren vill det.

Idag har vi många publicerade författare bland medlemmarna. Hur många novelltävlingar som vunnits av nafsare har vi tappat räkningen på för länge sedan. För en sak är säker: Aktiva nafsare utvecklas i sitt skrivande. Dessutom har vi roligt ihop under tiden.

Mer om nätverket och hur man blir medlem finns att läsa på sidan Om Nafs

Comments are closed.